Lichaam | Voeding | Richtlijnen voor voeding

Richtlijnen voor voeding

Hieronder vind je een aantal richtlijnen hoe je gedurende de dag het beste met voeding om kunt gaan.

  • Probeer alles lekker te kruiden met wat peper en zout of shoyu. Kook op een niet te hoog vuur en laat granen en peulen eerst een nacht weken…. laat ze koken en gaar ze daarna op een klein vuur met vlamverdeler of in een hooikist.
  • Natuurlijk kun je alle visjes bakken, sauteren, stomen of in de oven doen en op verschillende manieren alles combineren.
  • Het ontbijt is zowel warm als koud te eten en vult erg goed maar toch licht verteerbaar! Deze maaltijd is toch een van de belangrijkste van de dag.
  • Probeer ’s avonds niet te laat en niet te veel te eten.
  • Leg niet teveel stress in het klaarmaken van het eten, het is allemaal een kwestie van tijd management.
  • Sommige dingen week je ’s avonds al en kook je ’s morgens en doe je in bed onder het dekbed en is ’s avonds alweer klaar… Je hoeft dan eigenlijk alleen nog wat groenten te wokken, stomen of koken en een visje of vleesje te garen
Rauwkost en salades zijn niet aan te bevelen in dit dieet, deze zijn te koud en erg moeilijk te verteren!